Categories
Gezond eten

toko – A small

supermarket manager giving training to a trainee - winkel stockfoto's en -beelden

Een toko is een kleine winkel op de hoek die midden in een voedselstraat of in een door toeristen bezocht gebied ligt. In de Verenigde Staten zijn ze te vinden in stedelijke Chinatowns.

In Indonesië is toko een vibratiemachine. Wanneer u de installatie verst, stijgt het aroma dat uit de toko-kaarsen komt. U kunt kiezen wat voor soort smaak u wilt. De keuzes zijn allemaal natuurlijk.

Wat de smaak betreft, is het een veilige gok om te zeggen dat thetoko-kaars in Indonesië veel op chocolade lijkt. De "toko-ness" lijkt erg op een Jolt geurkaars.

Het nadeel van de toko-kaars is dat velen van hen bekend staan ​​om te branden, veronderstellend te sluiten tijdens de dinerbijeenkomst. Het gieten van de olie is erg heet. Probeer er dus een te gebruiken op veilige afstand van waar kinderen aanwezig zijn.

We hebben geprobeerd deze gewoon te labelen als kaars en Bourbon. Ze zijn allebei op verschillende manieren met alcohol verbonden. Maar ze zijn in feite niet zo veel als elkaar. Naast deze hebben ze veel overeenkomsten. Ze zijn allebei verkrijgbaar in meestal felle kleuren. Ze hebben witte kaarsen met olijf- en perziklijnen. Er zijn ook kruidenkorrels opgenomen in de keuzes van toko-kaars.

Zoals je ziet is er dus nog veel meer te weten over deze bekende karakteristieke en smakelijke drank. Als je op zoek bent naar de juiste cocktail, wil je misschien wat meer weten over dit product.

Alcoholische inhoud

de beroemde bekendmaking van het alcoholpercentage van de toko is een beetje lastig, het is inderdaad een verwarrende term.

Voor een toog is °B de aanduiding voor de alcohol die in het menu wordt gefactureerd en dit ontwerp verstoort; ze zijn moeilijk te begrijpen. Maar het beste wat je kunt doen, is de merken A, B en C in hokjes op te delen en ze te groeperen met °B.

°B is slechts een legale manier om de drie originele grote merken te categoriseren. Uiteindelijk zult u merken dat de bars die u bezoekt niet noodzakelijkerwijs dit ontwerp volgen. Maar tijdens de begindagen van deze industrie heeft het zijn doel gediend.

De wettelijke term voor alcohol in Nederland is Expo.oga. De alcohol die tegenwoordig wordt geconsumeerd, is meestal afkomstig van buitenlandse likeuren zoals Duits, Nederlands, Frans en Noors. In restaurants is het gebruikelijk dat klanten hun 'bing'-glazen vullen met gin of whisky en dit mengen met sodawater. Op deze manier is het drinken van een toko meer een kunst dan een gewone taak.

de schenking

In Indonesia, the toko is prepared by pouring undrinkable tea water into a pint or receptacle of ice. The drink is then kept in the fridge for a few hours before it is enjoyed. In the hospitable environment of an Indonesian home, it is luckily always prepared in the right way.

The Streng

The Indonesian culture is not accustomed to the use of spices, therefore most of the spices are used in a very gentle manner. Still, the skinic nature of most spices produces a certain flavour. In order to achieve the appropriate flavour, it is best to add them freshly. The mixture is scraped or ground directly into the ice while it is being continuously stirred. In addition, it is best to crush the ice while it is still liquid to avoid any kind of under-extraction.

De juiste hoeveelheid kruiden is ook erg belangrijk. Over het algemeen moet je een beetje kruiden toevoegen en dan plotseling het vuur verhogen terwijl de drank nog heet is, waardoor de textuur zachter wordt. Daarnaast moet je ook stoppen zodra je de kruiden hebt toegevoegd. Te veel kruiden kan ook de smaak van de drank verstoren.

Zoals bekend zijn er dranken die bij elkaar passen en dranken waar andere culturen de voorkeur aan geven. Maar welk drankje het ook is, ze maken allemaal deel uit van één groot plezier, genietend van het gezelschap van vrienden en familie.