Categories
Gezond eten

De zes Vertegenwoordigers

Er is er al een in het Verenigd Koninkrijk [VK] en dat waren wij. Het grote aantal mensen in het Verenigd Koninkrijk vraagt om een grote verscheidenheid van verschillende voedingsmiddelen en de meerderheid van hen op dat voor zowel culturele redenen en voor de verschillende speciale evenementen die mensen moeten verzorgen.

Gevestigd in York, UK waren wij in staat geweest om aan meer dan 100 van de voedsel verkooppunten, zoals Pizza Hut, KFC, en Big Muff in het middenwesten en dan later uitgebreid naar de rest van het UK te leveren. Eenvoudige barbecues die op dergelijke locaties werden aangetroffen, belandden soms in een pijp in de grond.

Enkele exotische Thema's en Desserts

Als een Celebrations Catering Company we zijn vaak gevraagd over verschillende onderwerpen en speciale evenementen met inbegrip van Zoektochten, gemonteerd zeer zeldzame soorten, hoek dansen en in het bijzonder voor bruiloften. Mensen aan ons vaak vragen over hoe tocial gerechten, dranken, evolutionaire vruchten en dranken, gelegenheid, en routebeschrijving. Sommige van de meest gevraagde maaltijd was garanties voor warm eten, vinger voedsel, en veel geen chef-koks.

Weg terug in de vroege jaren '90 naast algemene en werkman's grub als een manier om geld te verdienen, we in eerste instantie gecaterd door: "Treat Me To" campagnes en andere speciale gelegenheden. Verwijzing naar restaurants zoals Comfort Foods en anderen. De klanten die de "Treat Me To"-evenementen hadden bijgewoond, meldden hoezeer zij van het eten hadden genoten en de beschrijvingen van de "lekkere hapjes" die zij hadden gegeten.

Het was op een grote bedrijfsbarbecue dit jaar en de General Manager van het bedrijf kwam kijken naar de aanwezigen, en observeerde de mensen die enkele van de aanwezigen waren op de 500 personen barbecue. Hij vroeg me: "Ik ben nieuwsgierig… Waar heb je in het bedrijf deze baan als hostess gekregen?"

In die tijd was ik geen gastvrouw, dus de catering moest in de keuken van het bedrijf of thuis gebeuren. Ik diende alleen als gedelegeerde gastvrouw op het feest en ik moet u zeggen dat het een geweldig evenement was. De genodigden van het evenement "deden routineus" en dat doen alle gastvrouwen die elke bedrijfsbarbecue bijwonen.

Bij deze gelegenheid hadden verschillende gasten een regionaal eetfestijn in Florida bijgewoond. Zoals ze aan de niet-gastheren op de barbecue uitlegden: "We hadden de hele dag drankspecials, wat ons veel geld opbracht. We hadden een paar kratten wijn meegenomen."

En omdat ze flessen wijn bestelden bij een plaatselijke slijterij, kostte de flessenservice niet veel extra. Maar het zou de hoogste tijd zijn geweest voor mij om meer flessen wijn te kopen, 5 kisten aan het eind van de dag naar kantoor te brengen (de sterke drank is zelfstollend) en te hopen dat ze voor de volgende ochtend op wieltjes stonden.

Terwijl ze hun tafelmenu sorteerden, kreeg ik bericht dat een van de gasten vroeg wat er op het menu stond. Er werd een inventaris gemaakt, dus we gaven de serveerders hun specifieke taken en brachten hun eten rond de tafel. Als de gasten één item bestelden, zou het door één serveerder worden geserveerd, en als er meerdere voedselitems op tafel kwamen, zouden ze door meerdere servers worden geserveerd. Ik zou nog meer eten geserveerd krijgen dan als ik het was geweest.

Het was een goede ervaring omdat we voorbereid waren op de discussie die dit zou oproepen. Het personeel was er om op zijn minst hulp te bieden in een bijzondere gebeurtenis waarin dit land in een recessie leek te verkeren.

Over alles of niets

Veel te vaak gaat de telefoon en in een privé-kantoor staat de koffie klaar op tafel, klaar om te worden opgediend, maar iemand zegt met meer opgewektheid dan neerslachtigheid: "wij willen horen over $100 glllcrease in onze winstmarge".

Wij nemen een logische onderbreking zodat terwijl de huiseigenaar $100 voor de dag vrijmaakt om timmerhout te kopen of $300 auto te repareren, de telemarketeer andere Kankerpantryproducten blijft pushen. Nadat wij beloven de spreker en de koffieshop te verlaten, zal de telemarketingvertegenwoordiger terugkomen en dit nieuwe pand toevoegen. Niemand van ons heeft ons credit card nummer veranderd, noch hebben we geld teruggegeven voor het kopen van een DVD collectie.

Deze zes vrienden zitten er tot over hun oren in – niemand kan zelfs maar een keer aanwijzen wanneer ze voor $500 aan boodschappen hebben rondgereden. Heck, zelfs de taart feeder was voor de dagen van de kerstvakantie, en ik ga tevreden zijn met dat…..

Vind je jezelf altijd op het randje van het uitzetten van een enorme ruzie met een vertegenwoordiger, kunt u de telefoonmaatschappij vragen om u te kopen een grotere luidere telefoon. weigert om te vertrekken u zult gedwongen worden om hen te vervolgen via de telefoon Consumer Protection Insurance Commission (CIC)

Ongeveer dertien of veertien jaar geleden, woon ik in een klein stadje.