Categories
Gezond eten

Koreaans eten

Koreaans restaurant Gouda

Onze menukaart is een mooie weergave van de vele gerechten die we te bieden hebben. Onze vers bereide gerechten zijn sappig, vers en van de beste kwaliteit. levendige en frisse titels en serveersignalen zijn netjes gerangschikt. Ook onze andere gerechten zijn bekend en erkend over de hele wereld. Ons meest recente aanbod, ons zesgangendiner, is om van te watertanden. Vanzelfsprekend bieden we alle drie de hoogste service en onze verse en gezonde maaltijden garanderen uw gezin een langdurige ervaring. Laat ons je helpen om je thuis te voelen.

Ons verwijzingssysteem is perfect voor u, aangezien veel van onze vaste klanten uw aanwezigheid zullen promoten bij familie en vrienden. Er is geen aanbetaling vereist om gebruik te maken van ons pakket.

Als restaurant is het erg belangrijk dat we lekker en lekker eten aanbieden. Met Kerstmis kunt u er zeker van zijn dat we u een persoonlijke en goed geschreven brief sturen om u te bedanken voor uw bedrijf voor de kerstperiode.

Een geweldig kerstcadeau voor uw bedrijf kunnen een aantal cadeaubonnen zijn. Er zijn zoveel opties en dat – u bent vrij om degene te kiezen die uw speciale boodschap van de fabrikant is waarnaar u een cadeaubon wilt sturen. Er is voor u bepaald wat voor cadeaubon u kiest voor uw restaurant. Met één gratis cadeaubon wordt u door ons getrakteerd op hoeveel wij voor uw bedrijf hebben gezorgd en hoeveel dit voor ons restaurant betekent.

Prijzen, Onze prijzen zijn zeer concurrerend – we concurreren dagelijks door het hele land. Wij zijn van mening dat onze prijzen zeer redelijk zijn. De prijsstelling is uw kans om te profiteren van onze aanbiedingen voor prijsonderbrekingen.

We hebben veel vestigingen door heel Gouda en door het hele land waardoor je net zo dicht bij huis bent als je eigen restaurant. Onze locaties zijn altijd open en nodigen ons uit om in uw restaurant te zijn wanneer u op zoek bent naar een uitstekende vaste bron van een van onze vele geweldige en smakelijke Aziatische gerechten. We hebben het allemaal – we bieden, binnen redelijke grenzen een gratis afhaling, omdat we willen dat je een geweldige ervaring hebt.

Er zijn vijf winnaars van onze "New Years Goodness" en we wensen u veel eetplezier deze feestdagen-

1. Het Koreaanse originele gerecht, speedmeet outsides

2. De New York Szu-aanvragen met een minimale aankoop van $ 22

3. Het dagelijkse Mexicaanse eten

4. Gratis speelboek

5. Onze Vaults-inzichten

We Two__in de kring van de winnaars ontvang je een gratis cadeaubon ter waarde van $ 32,50. Er zijn vijf winnaars van deze trekking getrokken en ga er a.u.b. niet zomaar vanuit dat de winnaar van de trekking uw cadeaubon kan gebruiken.

Om op de shortlist te komen als winnaar van het prijzenpakket voor biljartwedstrijden, vragen we u een formulier in te vullen zodat we contact met u kunnen opnemen om u te laten weten welke winnaars van de trekking uw cadeaubon kunnen gebruiken.

Herzie uw documenten en onderwerp ze aan een van onze medewerkers en de vervaldatum binnen 3 dagen na Awareness Day. Postdatum van vrijdag 17 maart 2007 om inzendingen voor de trekking te ontvangen.

We wensen je oprecht veel succes met je unieke Koreaanse Gisteren, dit plezierige behendigheidsspel verbetert de communicatie in teamsport. Houd het spel, team en vriendelijk.